Subway Surfers, mobil oyun haziran ayının en çok 2…

Subway Surfers, mobil oyun, haziran ayının, en çok 2…,

Mobil sektörün önemli analiz araçlarından Sensor Towerhaziran ayının en çok indirilen mobil oyunlar listesini paylaştı. Raporda bir döneme damga vuran efsane yapımlardan Subway Surfers öne çıkarken, Garena Free Fire, Stumble Guys ve Apex Legends Mobile gibi oyunlar da dikkat çekti.

Haziran ayının en çok indirilen mobil oyunları

Sensor Tower, haziran ayının en çok indirilen mobil oyunlarını açıkladı. Rapora göre geçtiğimiz ayın birincisi Kiloo ve SYBO Games tarafından geliştirilen Subway Surfers oldu. 26 milyon indirme alan mobil oyuna en çok ilgi gösteren ülkeler yüzde 14.7’le Hindistan ve yüzde 10.2 ile ABD oldu. Oyun, üç haftadır genel listede ilk sırada yer alıyor.

Listenin ikinci sırasında Garena Free Fire bulunuyor. Mobil oyun, Haziran 2021’e göre yüzde 26,9’luk bir artış yaşadı ve 24,7 milyon indirmeye ulaştı. Yapımı en çok indiren ülkeler Hindistan ve Endonezya oldu.

 

Subway Surfers, mobil oyun, haziran ayının, en çok 2...,
En çok indirilen mobil oyunlar

Küresel mobil oyun sektörü, Haziran 2022’de App Store ve Google Play Store’da 4,6 milyar indirme sayılarına ulaştı. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 2,2 oranında artış yaşadı. Haziran ayında mobil oyunlara en çok ilgi gösteren ülke ise 844,8 milyon indirme ile toplam yüklemelerin yüzde 18,4’ünü oluşturan Hindistan oldu. ABD, yüzde 9 ile ikinci ve Brezilya ise yüzde 8 ile üçüncü sıradan kendine yer buldu.

 

subway surf hile apk indir son sürüm 2022**

 

Spel apk Download
apk indir 

Computer & GSM

news 
Her dilden Her telden 
Spel apk Download

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları