Goat Simulator

2.18.0
Goat Simulator Free is de meest recente in geit simulatie-technologie, waardoor next-gen geit simulatie om u. U hoeft niet langer te fantaseren over het feit dat een geit, heb je dromen eindelijk uitgekomen!
APK indirTELEGRAM
4.6/5 Oylar: 656,056
Yayınlandığı tarih
17 dec 2021
Güncellendi
20 mrt 2024
Sürüm
2.18.0
Gereksinimler
5.0
İndirilenler
10.000.000+
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Tanım

Goat Simulator Free is de meest recente in geit simulatie-technologie, waardoor next-gen geit simulatie om u. U hoeft niet langer te fantaseren over het feit dat een geit, heb je dromen eindelijk uitgekomen!

Goat Simulator Free is alles over het veroorzaken zo veel vernietiging als je kan als een geit. Het is al vergeleken met een old-school skating spel, behalve in plaats van een schaatser, je bent een geit, en in plaats van het doen van trucs, u wrak spul. Als het gaat om geiten, zelfs niet de sky is the limit, zoals u kunt waarschijnlijk gewoon bug er doorheen en crash van het spel.

HOUD ER REKENING MEE DAT!
Goat Simulator Gratis is gratis te downloaden en te spelen, kan echter extra niveaus worden gekocht voor echt geld. U kunt de betaling functie uitschakelen door het uitschakelen van in-app aankopen in de instellingen van het apparaat. Ook onder onze Gebruiksvoorwaarden en Privacy Policy, moet u ten minste 13 jaar oud zijn om te spelen of te downloaden Goat Simulator gratis.

DISCLAIMER
Goat Simulator Free is een volledig stom spel en, om eerlijk te zijn, moet je waarschijnlijk je tijd besteden aan iets anders, zoals een vriendschap sluiten met een echte geit, een nieuwe taal leren of uitbreiding van uw lint collectie.

HOOFDKENMERKEN
• U kunt een geit zijn
• krijgt punten voor het slopen stuff – opscheppen aan je vrienden dat je de alpha geit
• MILJOENEN BUGS! We alleen het elimineren van de crash-bugs, al het andere is hilarisch en we houden het
• In-game physics die bug uit de hele tijd
• Serieus kijken naar de nek van die geit
• U kunt een geit zijn

APK indir  City Car Driving

Android TV-gebruikers: een compatibele gamepad is vereist om te spelen

Yenilikler

NEW EASTER UPDATE!

The Easter Bunny has come to Goatville!

Easter eggs have been hidden all over the level and if you find them all in this time-limited event, you will unlock the mouth-watering Chocolate Goat.

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.17.6 - 5.0 02/02/2024

Video

Görüntüler

ETİKETLER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları