NetBoom – PC Games On Phone

1.7.6.5
Een nieuwe wereld van gaming met Netboom. Heb je je ooit voorgesteld om pc-games te spelen, zelfs AAA-games op je MOBIELE apparaat? Gelukkig voor jou, dat is nu mogelijk!
APK indir Son sürümTELEGRAM
3.1/5 Oylar: 167,428
Yayınlandığı tarih
6 mrt 2020
Güncellendi
16 apr 2024
Boyut
26M
Sürüm
1.7.6.5
Gereksinimler
5.0
İndirilenler
10.000.000+
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Tanım

Een nieuwe wereld van gaming met Netboom. Heb je je ooit voorgesteld om pc-games te spelen, zelfs AAA-games op je MOBIELE apparaat? Gelukkig voor jou, dat is nu mogelijk!

Netboom is een cloud-gamingplatform waarop je daadwerkelijk kunt spelen, pc-games worden gehost en gestreamd door Netboom. Ze kunnen direct worden afgespeeld, op mobiel en internet, zonder dat er downloads nodig zijn.

💰 SPEEL JE FAVORIETE PC-SPELLEN OP MOBIEL met de Netboom-cloudgame. Zoals GTA V, San Andreas, EldenRing, Fortnite, Forza Horizon5, FIFA, NBA 2K, Cyberpunk 2077, Apex, Destiny 2, Genshin impact en andere epische en stoomgames!
Als je eenmaal cloudgames hebt ervaren, hoef je geen honderden dollars meer uit te geven aan een gaming-pc! Volg de internetrage en bevind je in de draaikolk van cloudgaming!

🖥️

Başlıklar

Volledige toegang tot alle populairste pc-games

Populaire games op Steam/Origin/Epic en zelfs onafhankelijke pc-games! U hoeft niet te wachten op een mobiele versie van uw favoriete games. Een hele nieuwe wereld van gamen met NetBoom met wekelijks nieuwe games!

🌟

Heb je geen game? Geen probleem! Leden kunnen elke game GRATIS spelen!

Maak je geen zorgen als je nog niet eerder een game hebt gekocht! Met slechts een maandelijks abonnement kun je games spelen die je niet hebt gekocht met onze lidmaatschapsaccounts!

🎮

Direct spelen

Geen downloads, geen installatie. Log in > klik > spelen. Netboom zorgt ervoor dat de spellen voor je klaar staan. Als er iets niet is bijgewerkt, laat het ons weten en we helpen je verder!

🤩

Geen nieuwe rigs. Geen duur onderhoud.

Speel met het Android-apparaat dat je al hebt! U hoeft geen nieuwe, dure hardware te kopen. Je hebt geen dure gaming-pc of nieuwe console nodig om zelfs van de meest veeleisende games te genieten. Download gewoon de 29 MB-app – NetBoom, en laat ons voor de rest zorgen.

APK indir  iQIYI - Drama, Anime, Show

🥇

Gamen met lage latentie en hoge prestaties

Netboom laat je games tot leven komen met prachtige graphics en weinig tot geen vertraging. De specifieke resolutie, framerate, latentie en algehele gameplay-ervaring zijn afhankelijk van de mogelijkheden van je individuele apparaat, verbinding en games.

🌎

Speel overal! Gamen onderweg!

High-end spelcomputer voor onderweg! De telefoon die je al hebt, kan functioneren als een volledige game-pc. Gamen is nog nooit zo toegankelijk geweest. Neem je gaming waar je maar wilt!

Houd er rekening mee dat het streamen van games op het mobiele data-abonnement van je telefoon snel data kan verbruiken. We raden u aan verbinding te maken met een 5 GHz wifi-netwerk en gaming-randapparatuur aan te sluiten, zoals een Bluetooth-controller, gaming-muis en/of toetsenbord voor de beste game-ervaring.

Neem contact met ons op:

E-mail:
ondersteuning-android@netboom.com
REDDIT:
https://www.reddit.com/r/Netboom/
DISCORD:
https://discord.gg/PEa68cTxEy

Yenilikler

fixed some known issues

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.7.6.9 26M 5.0 11/06/2024
1.7.6.4 26M 5.0 16/07/2024
1.7.6.3 26M 5.0 01/02/2024

Görüntüler