Vidmate PRO APK nedir 2022 SerdarOsge.Net

Vidmate PRO APK nedir 2022 SerdarOsge.Net

Vidmate ?

İnternet dünyasında genellikle bazı içerikleri o kadar çok sevdiğimiz zamanlar vardır ki, daha sonra herhangi bir veri kaybı olmadan birçok kez izleyebilmek için cihazımızda saklanmasını isteriz.

Ayrıca, sosyal medya platformlarımızda, zaman çizelgelerimizde, statülerimizde, hikayelerimizde, makaralarda vb. herhangi bir formatta, belki ses veya videoda harika bir içerik kullanmak istediğimiz birçok şans var.

Bazen içeriği çok seviyoruz, bu yüzden istiyoruz. yeterli internet desteğine sahip olmayan kişilere göstermek için ve bu nedenle genellikle çevrimdışı depolamaya ihtiyaç duyduğumuz birçok seçenekte.

Vidmate PRO APK nedir 2022 SerdarOsge.Net

 

Ağ bağlantısı, bazı yerlerde ve zamanlarda çevrimiçi olarak herhangi bir içeriği izlememize veya keyfini çıkarmamıza izin vermez. Bu nedenle, belki seyahat ederken içeriğin çevrimdışı kullanım için cihazda saklanması daha iyidir, bu nedenle bağlantı nedeniyle herhangi bir rahatsızlık olmaz.

Yukarıdaki tüm durumlarda ve daha fazlasında, istediğimiz gibi çoklu kullanımlar yapmak için birçok formattaki bazı içerikleri cihazımıza indirmeye çalışıyoruz. Ancak, içeriğin çoğunun yalnızca premium fiyatlarla sunulduğu resmi dünyada, herkesin karşılayamayacağı bir şey.

Bu yüzden bir çözüm arıyoruz. Youtube, Instagram, Vimeo, Facebook vb. gibi sertifikalı sitelerden içerik indirmek ve çeşitli türlerde 200’den fazla ücretsiz kanal izlemek isteyenler buraya davetlidir. serdarosge.net

 

Herhangi bir abonelik satın almadan veya prime üye olmadan birçok sertifikalı siteden içerik almak için tüm ihtiyaç ve isteklerinizi yerine getiren seçkin uygulamalardan birine sahibiz. Vidmate, resmi bir yaklaşım olmayan, kullanıcılara mükemmel hizmetiyle gelen uygulamalardan biridir.

Vidmate nedir?

Vidmate, özellikle android kullanıcıları için, herhangi bir popüler siteden ve yazılımdan içeriği tüm çözünürlüklerde ücretsiz olarak indirmenize izin veren üçüncü taraf bir uygulamadır. Kullanıcılar, bu sayfadaki aşağıdaki bağlantıya dokunarak veya tıklayarak kendi ihtiyaçları için kullanmak üzere uygulamayı indirebilirler.

Platform, verileriniz açısından benzersiz bir gizlilik sunar. YouTube, FaceBook, Makaralar, Kısa videolar, Instagram hikayeleri, müzik, durum, zaman çizelgeleri, oyunlar, korsan içerik, filmler, şovlar, diziler vb.’den herhangi bir içeriği indirmenize erişim sağlar. Tüm geleneksel veya en yeni içerikleri indirebilirsiniz. platform içerikle düzenli olarak güncellendiğinden içerik.

 

Bu faydaların yanı sıra, kullanıcılara tek elden bir çözüm sağlamak için bazı ek yöntemlere sahiptir. Vidmate’e sahip olduğunuzda, tüm müzik platformlarını, video içeriğini, tarayıcıları vb. değiştirebileceğinden, kelimenin tam anlamıyla başka bir uygulamanın yüklenmesine ihtiyacınız yoktur.

Platform, sınırsız ve sınırsız sörf yapabilmeniz için binlerce resmi siteyi entegre eden dahili bir tarayıcı sunar. Gelişmiş özelleştirme seçenekleriyle tüm çözünürlükleri ve biçimleri destekleyen dahili bir video oynatıcı, böylece kullanıcılar istedikleri gibi hareket edebilir.

Vidmate, sevgili kullanıcılarına kanallarda şaşırtıcı eğlence alanları sunuyor;

Sisteme entegre edilen kanallar, dünya çapında popüler olan ve kullanıcılara herhangi bir abonelik satın almadan içerikleri ücretsiz olarak izleme konusunda kapsamlı destek sunan kanallardır. Neredeyse tüm önemli kanallar, canlı haberler, spor, filmler, TV şovları, diziler, çizgi filmler, kadınlar, yemek pişirme, evler, müzik vb. dahil olmak üzere tüm eğlence türlerinde içerik sunar.

 

Sertifikalı sitelerden içerik indirin

Vidmate, kullanıcılara dünyanın en popüler sertifikalı sitelerinden herhangi bir içeriği indirme fizibilitesini sunduğundan, herhangi bir zamanda ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Çeşitli türlerde içerik sunan platforma binlerce site entegre edilmiştir ve popüler olanlar arasında; Tumblr, Vimeo, Daily Motion, Instagram ve diğer büyük portallar.

 

HD çözünürlükte ultra hızlı indirme.

Vidmate, kullanıcılara birçok siteden ücretsiz olarak ve istediğiniz tüm popüler çözünürlüklerde içerik indirme olanağı sağlar.
Burada, uygulamada indirmek istediğiniz formatı ve çözünürlüğü seçmelisiniz; indirmeye dokunduğunuzda, çoklu çözünürlük seçenekleri belirir ve birçok seçenekten birini seçmeniz gerekir.

Süper hızlı indirme hızı sunan platformdan HD videolar ve içerikler indirin. Platform indirme yöneticisinde aynı anda birden fazla içeriği indirebilir ve en son indirme, indirme yüzdesi, kalan süre vb. gibi her saniyedeki bilgilere erişebilirsiniz.

 

Sınırsız ve sınırsız gezinmek için dahili şaşırtıcı tarayıcı

Vidmate, Google, Yahoo, YouTube vb. sitelerin tüm içeriğine erişebilen olağanüstü bir arama tarayıcısına sahiptir ve bunu kullanıcılara sunmakta ve sayfada size sunmaktadır. Bu tek duraklı hedefte her şey mevcut olduğundan, işleri yapmak için başka bir tarayıcıya gerek yoktur. Arama çubuğuna herhangi bir şey koyarsanız, sayısız sonuç görünecektir. Tarayıcı gelişmiştir, diğer sunucularla engellenen ve sansürlenen tüm içeriği destekler ve verilerinizi korur.

 

En son çıkanları indirin – filmler, diziler, şovlar, müzik vb.

Platform düzenli olarak güncellenir ve sitede en yeni türde ve geleneksel olarak yer alan teklifler sunar. Müzik, film vb. içindeki en son çıkanları arayabilir ve birden fazla çözünürlükte buradan alabilirsiniz. İndirmeye dokunun ve Hollywood, Netflix vb. dahil dünyanın her yerinden içeriğin keyfini çıkarın.

 

Dahili video oynatıcı ile ultra güvenli

Vidmate içeriği filtreler ve incelenen süreçten geçtikten sonra içeriği kullanmanıza izin verir. Böylece platform, sistemden kötü amaçlı yazılımları ve virüsleri kaldırarak tam güvenlik ve gizlilik sağlar.

Platformun entegre video oynatıcısı, kullanıcıların özelleştirilebilir seçeneklerle mutlak sunumun keyfini çıkarmasını sağlar; kolayca kesebileceğiniz, kırpabileceğiniz, kırpabileceğiniz, eşitleyebileceğiniz, taşıyabileceğiniz, hareket kontrolü, ekran boyutu kontrolü, kilit ekranı ve daha fazlasını yapabileceğiniz;

 

Ek özellikler

Dünyanın her yerinden ücretsiz olarak içeriğin keyfini çıkarmanızı sağlar.
Premium ücretsizdir, tüm içerik parasızdır.
Kişisel içeriği gizlemek için iğneli güvenlik kutusu.
Verilerin ve özel bilgilerin korunması.
Video dosyalarını ses müziğine dönüştürün.
Tüm formlar ve içerik kategorileri.
İçeriği filtreler aracılığıyla sıralar.
Video oynatıcı, diğer kaynaklardan içerik izlemenizi sağlar.
Son kullanım için arama geçmişini saklayın.
Farklı içerikler için farklı bölümler.
YouTube içeriğinin tamamı indirilebilir. Vb.

Nasıl kurulur?

Kurulum prosedürü basittir; başarılı bir şekilde kurmak için aşağıdaki yöntemi izlemeniz yeterlidir;

Verilen indirme bağlantısına tıklayın.
Bir indirme düğmesi görünecektir; buna dokunun.
İndirmeye başlayın, indirmesini bekleyin.
Şimdi indirdikten sonra yükleme seçeneğine dokunun.
>gizlilik > izinleri ayarlayarak bilinmeyen bir kaynaktan yüklemeye izin verin.
Kurulum için bekleyin.
Şimdi giriş yapın ve keyfini çıkarın.

SSS
Bu uygulamayı herhangi bir reklam olmadan ücretsiz olarak nasıl kullanabilirim?

Uygulamadan reklamsız faydalanmak için web sitemizden uygulama sürümünü indirmeniz ve kodlanmış değişikliklerde reklam engelleme politikasının keyfini çıkarmanız gerekmektedir.

 

Bu iOS için kullanılabilir mi?

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz, ancak yakında iOS için kullanıma sunulacak.

 

PC’de nasıl kullanılır?

Bluestack öykünücüsü üzerinden ücretsiz olarak indirerek bilgisayarda kullanın ve buradan sonsuz içeriğin keyfini çıkarın.

 

çözüm

Herhangi bir sertifikalı siteden ve yazılımdan ücretsiz olarak içerik indirmek ve herhangi bir şey için kullanmak isteyenler burada keyfine varacak. Her türden canlı TV’nin keyfini çıkarabilir, tüm çözünürlüklerde içerik indirebilir, indirerek herhangi bir ünlü sanatçıdan müzik dinleyebilir, videoyu ses dosyalarına dönüştürebilirsiniz, vb. Her şeyin keyfini ücretsiz olarak çıkarmak ve birden fazla uygulamayı bir arada kullanmak için sürümü buradan indirin. tüm destinasyonlar.

 

 

Spel apk Download
apk indir 

Computer & GSM

APK INDIR  
Her dilden Her telden 
Spel apk Downloadp;

Hakkında bir yorum "Vidmate PRO APK nedir 2022 SerdarOsge.Net"

  1. Serdarosge.Net diyorki:

    indirme linki daha eklenmedit tanitim yazisi

    Vidmate PRO APK nedir 2022 SerdarOsge.Net
    Vidmate ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları